Ideeën waarmaken

Octoo helpt de interacties van jouw digitale werkplekken eenvoudig vormgeven en realiseren.

UX engineering

We verzoenen de noden van gebruikers met de business context. Samen ontwerpen we concrete en gebruiksvriendelijke user interfaces. We slaan de brug naar ontwikkeling en helpen jou verder met kwalitatieve code.

Ux engineering groen
Deskwork

Interactie en user interface ontwerp

We maken ideeën tastbaar en testbaar met realistische prototypes van de user interface. In samenspraak met zowel de eindgebruikers als de ontwikkelaars werken we gepaste oplossingen voor je applicaties uit. We verfijnen het ontwerp van jouw producten iteratief op basis van inzichten en feedback. Om efficiënte ontwikkeling te bevorderen, communiceren we de verwachtingen helder aan het ganse team.

Werk samen met ons design team in sprints

Software engineers

Frontend ontwikkeling

We zoeken samen naar het framework en de architectuur die past bij jouw team en omgeving. Samen bouwen we de user interface volgens de regels van de kunst. We zorgen dat user interface code op korte en lange termijn rendeert.

Co-creëer samen met onze frontend ontwikkelaars in jouw team

Engineers coaching

Begeleiding

We helpen jou meer rendement halen uit UX activiteiten. We ondersteunen de groei van ontwerpers en frontend ontwikkelaars. Ontvang inzichten op maat en ontdek welke stappen je kan zetten. Krijg hulp op het moment dat je het nodig hebt.

Reken enkele dagen per iteratie

Ook benieuwd naar de kracht van gebruiksvriendelijke user interfaces voor jouw bedrijf?