Mensgericht digitaliseren. Dat is onze passie.

Bij Octoo hebben we de ambitie om digitalisering mensgerichter te laten verlopen. We willen een stijlbreuk realiseren in de manier waarop bedrijven digitale oplossingen realiseren.

We houden ervan om de onzichtbare helden in een bedrijf te helpen. We willen een aanpak verankeren waarbij user interfaces beter aansluiten bij professionele eindgebruikers en hun taken. Hiervoor zetten we ons ten volle in om professionele eindgebruikers te ondersteunen met digitale oplossingen waar ze productief en graag mee werken. We helpen teams die deze digitale producten realiseren efficiënt hun doelpubliek bedienen.

Graag helpen we bedrijven groeien door hun digitale oplossingen zoveel mogelijk te vereenvoudigen, zonder in te boeten aan kracht. We helpen user interfaces ontwikkelen en onderhouden op een efficiënte en duurzame manier.

Craftsmen

Eenvoud, vakmanschap en samenwerking, dat is wat wij belangrijk vinden.

User interface bouwen oranje
Engineers coaching

Wat we doen

We ontwerpen en ontwikkelen user interfaces. Voor ons gaan deze activiteiten hand in hand. Ze voeden en versterken elkaar. Ontwerpers en ontwikkelaars werken dan ook iteratief en nauw samen. De design systemen die we helpen ontwikkelen zijn daar een uitstekend voorbeeld van.

Software engineers

Ons team

Octoo is een team van mensen die gepassioneerd zijn door gebruiksgemak en productiviteit.

Group 39

Onze partners

De user interface is het contactpunt met de eindgebruiker. Logisch dus dat we het zo belangrijk vinden. Uiteraard is een goede user interface niet het enige wat je nodig hebt om een goed digitaal product te verkrijgen. Daarom werken we samen met partners die, net als ons, de beste oplossing voor de eindgebruiker willen realiseren.

Octoo is ontstaan onder de vleugels van Sweet Mustard. We blijven dagelijks samenwerken met hen voor diverse klanten.