Optimaal investeren

Octoo helpt optimaal rendement vinden in de realisatie van digitale werkplekken.

UX onderzoek

We helpen optimaal rendement vinden door een beter begrip van het doelpubliek.​

Optimaal investeren geel
Collaboration workshop

Gebruikersonderzoek

Samen graven we diep om inzicht te krijgen in hoe uw oplossingen door eindgebruikers worden ervaren. Hiervoor gebruiken we diverse onderzoeksmethoden zoals gebruikerstests, enquêtes en interviews om waardevolle feedback te verzamelen.

Business

Usability testing​

Samen gaan we de bruikbaarheid van uw product of dienst grondig evalueren. We organiseren testsessies waarin echte gebruikers interacties aangaan met de oplossing, zodat we zwakke punten en verbetermogelijkheden kunnen identificeren. Door deze feedback te verzamelen, kunnen we de gebruiksvriendelijkheid van uw product aanzienlijk verbeteren en zorgen voor een vlottere en efficiëntere werkomgeving.

Engineers coaching

User story mapping

We brengen samen de functionaliteiten en gebruiksscenario's van uw project visueel in kaart. We werken samen om user stories te identificeren en te ordenen in een logische volgorde, wat resulteert in een duidelijk overzicht van de gehele ontwikkeling. Dit proces helpt bij het prioriteren van functies en zorgt voor een gedeeld begrip van de projectdoelen, waardoor een gestroomlijnde ontwikkeling en betere communicatie mogelijk wordt.

Ook benieuwd hoe je kan ontdekken wat mensen echt nodig hebben en waardevol is om in te investeren?